Restaurování aliančního erbu

V letních měsících byla zahájena práce na restaurování erbu. A jelikož se nám již obnova erbu chýlí ke konci, rádi bychom tímto poděkovali pánům restaurátorům za jejich pečlivou práci – byla schválena zaměstnanci NPÚ a zbývá již pouze nanést hydrofóbní ochrannou vrstvu. Ale také všem, kteří nám v restaurování erbu pomohli! Děkujeme sousedům, firmě Torus Příbram s.r.o., za bezplatné zapůjčení lešení. Děkujeme Nadačnímu fondu pro Březnici, který poskytl na restaurovní erbu štědrý příspěvek v hodnotě 40 tisíc Kč, děkujeme sousedké společnosti Agrospol v.o.d. Bučovice za příspěvek 5 tisíc Kč a všem dalším štědrým přispěvatelům do sbírky, kteří jsou zveřejněni u vchodové brány zámeckého pivovaru v Březnici na následujícím plakátu: Restaurování aliančního erbu.

Erb před restaurováním - únor 2014

probíhající restaurování erbu_září 2014

Konečně, andělíček má kolínko i pupík.